Tips voor het zoenen

Als je verliefd bent wil je natuurlijk niks anders dan zoenen. De meeste mensen hebben geen zoen tips nodig, maar lezen dit toch om een beetje zelfvertrouwen te kweken. Als je een paar keer met dezelfde partner hebt gezoend weet je al snel wat de ander lekken vind. Maar als je niet vaak zoent is dit toch wat lastiger, door dit te lezen krijg je meer zelfvertrouwen. Er zijn enkele manieren om te leren zoenen zonder dat je daarvoor een partner hebt, echter zal dit nooit zo zijn als met een partner.


Deze tips zijn voor de mensen die nog niet hebben gezoend of het graag zouden willen uitproberen. Ook zijn er een aantal tips voor mensen die al wel gezoend hebben en graag beter willen worden.

  • Oefen het tongzoenen met de straal water uit een kraan. Laat je tong met het water spelen en leer zo feeling te krijgen met het tongzoenen.
  • Je kunt je arm, hand of vuist gebruiken om op te leren zoenen. Fantaseer alsof het een jongen of meisje is waarmee je graag zou willen zoenen. Vervolgens kun je met tong- en lippen voelen hoe de aanraking voelt.
  • Zoenen met fruit is ook een mogelijkheid, het liefst met vers fruit wat rijp is. Door de zachte binnenkant te verkennen voel dat gevoel aan je tong. Je kunt vervolgens met je tong stukjes uit het verste fruit proberen te halen.
Deze tips zijn voor de mensen die al is gezoend hebben. Door dit te lezen kun je je tongzoen vaardigheid vooruit helpen en misschien in de toekomst uitproberen met je partner.

  • Sluit je ogen, dit zorgt voor een veel ontspannende gevoel tijdens het tongzoenen.
  • Tongzoen niet als een wasmachine, hou het rustig en geef je partner ook de kans om wat uit te proberen.
  • Verzorg je mond goed, zorg dat je niet uit je mond stinkt tijdens het tongzoenen. Voor je partner is dit ronduit smerig
  • Probeer niet te nerveus te zijn voor het zoenen. Iedereen doet het, en als je het eenmaal gedaan hebt is het niks bijzonders meer.

Aanbevolen link voor meer informatie : De vertraagde Puberteit